Wilt u met een groep op pad? Zowel voor gezellige familie-uitjes, een dagje weg van de sportvereniging of comfortabel vervoer van de werknemers tijdens een bedrijfsuitje heeft Euro Coach Travel de juiste touringcar beschikbaar. Het kiezen van een datum en een bestemming voor uw groepsuitje is vaak al een uitdaging, laat de organisatie van groepsvervoer daarom over aan Euro Coach Travel.

Touringcar met chauffeur huren

Het idee om met een groep te reizen is vaak snel geboren. Er komt echter behoorlijk veel organisatie bij kijken om iedereen van A naar B te laten reizen. Zeker bij grotere groepen. Bij Euro Coach Travel kunt u voor elke gelegenheid een touringcar met chauffeur huren.

Comfortabel groepsvervoer voor elke groep

Natuurlijk moet uw hele groep comfortabel kunnen reizen. Wij beschikken over een groot wagenpark met diverse touringcars voor groepsvervoer. We bezitten 17 bussen, voor 21 personen tot 87 personen.

U kunt zelf kiezen hoe comfortabel u reist: Euro Coach Travel heeft touringcars, VIPtouringcars, comfort class of royal class touringcars en dubbeldekkers.

Om ervoor te zorgen dat íedereen mee kan reizen, beschikken we ook over twee rolstoeltouringcars met lift. Daarnaast bieden we verschillende aanvullende opties die voor extra comfort zorgen.

Waar gaat de groepsreis heen?

Touringcarbedrijf Euro Coach Travel is gespecialiseerd in het voordelig vervoeren van groepen in regio Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda. Wij brengen uw groep echter naar elke willekeurige bestemming, in Nederland of het buitenland.

Twijfelt u nog over de bestemming? In samenwerking met Zwaluw Reizen hebben we een aantal speciale dagjes uit samengesteld, voor elke soort groep. Wat dacht u van arrangement 'Bourgondisch genieten' of een dagtrip naar de Efteling? U bent verzekerd van een gezellige, compleet verzorgde dag en comfortabel busvervoer van Euro Coach Travel.

Met Euro Coach Travel bent u verzekerd van:

  • Comfortabel vervoer met een luxe touringcar tegen een betaalbaar tarief
  • Schoon, veilig materieel wat voldoet aan de gestelde milieu- en technische eisen
  • Betrokken, enthousiast en vriendelijk personeel • Professionele kwaliteit en correcte uitvoering van de opdrachten
  • Goede contacten voorafgaande, tijdens en na uitvoering van uw opdracht(en).

Direct groepsvervoer regelen

U kunt uw touringcar online boeken. Vul onderstaand formulier in, dan maken wij voor u een offerte en nemen we zo snel mogelijk contact met u op! Mocht u andere vragen of opmerkingen hebben, bel dan even naar een van onze medewerkers. Ons telefoonnummer is: 088-8182000

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input