Euro Coach Travel is een touringcarbedrijf afkomstig uit Waalwijk en gevestigd in Giessen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen in de gehele regio. Wij kennen alle bestemmingen in Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda. Maar brengen u ook graag buiten deze regio op uw bestemming in Nederland of in het buitenland. Hiervoor hebben wij de beschikking over een modern wagenpark van 17 touringcars met de capaciteit van 21 tot 87 personen.

Daarnaast bieden wij gezellige dagjes uit of geheel verzorgde reizen voor de hele familie, uw bedrijf, uw vrienden, uw school, uw vereniging en ga zo maar door. Door ons gevarieerde wagenpark zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor meer informatie hierover vult u dan onze offerteformulier in of laat ons u terug bellen. Onze medewerkers staan u graag u te woord en helpen u graag verder.

 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. 

 

Snel, veilig en voordelig een bus huren?

Vraag een offerte aan!

Huur een bus

Ons wagenpark

Als u een touringcar huurt zijn er verschillende mogelijkheden binnen onze wagenpark. U kunt touringcars huren van 36 personen tot 87 personen. U heeft de keuze uit diverse luxe touringcars, VIP touringcar, Comfort Class, Royal Class of dubbeldekkers. In iedere klasse is er een touringcar beschikbaar, u kunt het dus zo luxe maken als u zelf wilt en voor verschillende opties kiezen die u extra comfort bieden.

Daarnaast beschikken we ook over twee rolstoeltouringcars met een lift, waardoor mindervaliden ook veilig en comfortabel kunnen reizen met Euro Coach Travel.

 

Bus ECT bewerkt