Over Eurocoach Travel

Euro Coach Travel is een touringcar verhuurbedrijf afkomstig uit Waalwijk en gevestigd in Giessen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen in de gehele regio Den Bosch. Hiervoor heeft Euro Coach Travel de beschikking over een modern wagenpark van 17 touringcars met de capaciteit van 21 tot 87 personen.

Daarnaast bieden wij perfect geregelde en recreatieve arrangementen voor de hele familie, uw bedrijf, uw vrienden, uw school en ga zo maar door. Door ons gevarieerde wagenpark zijn de mogelijkheden legio. Voor meer informatie hierover raden wij u aan contact op te nemen met een van onze professionele en behulpzame medewerkers. De werkzaamheden die wij u kunnen aanbieden zijn bijzonder veelzijdig.

Snel, veilig en voordelig een bus huren?

Vraag een offerte aan!

Ja, ik wil een bus huren

Ons wagenpark

Als u een touringcar huurt zijn er verschillende mogelijkheden binnen onze wagenpark.  U kunt touringcars huren van 21 personen tot 87 personen. Hierbij kunt u kiezen uit touringcars, viptouringcars, comfort class of royal class touringcars of dubbeldekkers. In iedere klasse is er een touringcar beschikbaar, u kunt het dus zo luxe maken als u zelf wilt en voor verschillende opties kiezen die u extra comfort bieden.

Daarnaast beschikken we ook over twee rolstoeltouringcars met een lift, waardoor minder valide ook veilig en comfortabel  kunnen reizen met Euro Coach Travel.