Schoolvervoer

Hoeveel leerlingen zitten er in een schoolklas? In de meeste gevallen zullen dat er zeker 28 zijn. Vaak zelfs meer. Dat maakt verplaatsen van A naar B een behoorlijke uitdaging. Zeker tijdens een schoolreisje of excursie. Ouders met auto's regelen, alle auto's de juiste route laten rijden, hetzelfde ophaal- en afzetpunt afspreken, parkeerplaatsen én -kosten, alle kinderen bij elkaar houden... Het kan makkelijker: huur een touringcar voor schoolvervoer.

Veilig reizen met leerlingen

Met het huren van een bus voor schoolvervoer valt er een last van uw schouders. Na slechts één telefoontje hoeft u zich niet meer druk te maken om het regelen van vervoer en veiligheid van de leerlingen. Alles wordt namelijk geregeld. Zo kunt u zich weer bezig houden met het plannen van de invulling van de dag.

Touringcarbedrijf Euro Coach Travel heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van scholieren naar uiteenlopende bestemmingen. Bus voor schoolreisjes, excursies, zwemlessen, werkweken; met onze betrouwbare bussen en professionele chauffeurs hebben we ervoor gezorgd dat de leerlingen veilig op hun bestemming aankwamen.

schoolvervoer

De start van een plezierige dag

Kunt u het zich nog herinneren? De bus die voor de school stond te wachten tot alle leerlingen ingestapt waren? De spanning gonst dan over het schoolplein. Voor leerlingen is dit de leukste start van een indrukwekkende dag. Voor u als begeleider is het de meest geruststellende start. Kijk tevreden toe hoe alle leerlingen in de comfortabele bus op weg naar de bestemming van het schoolreisje stappen. De dag kan beginnen!

Schoolreisjes bus huren

Het huren van een bus schoolreis is eenvoudig. Laat weten wanneer u waar naartoe wilt en geef daarbij het aantal leerlingen door. Dan zorgen wij voor de rest. Euro Coach Travel heeft een groot eigen wagenpark tot de beschikking, met onder andere dubbeldekkers en rolstoeltouringcars met lift. Alle leerlingen kunnen dus mee in de schoolreisjes bus.

Schoolvervoer en arrangementen

In samenwerking met Zwaluw Reizen kunnen we ook voor de invulling van de dag zorgen. We regelen bijvoorbeeld entrees en locaties. Door prijsafspraken met diverse locaties kunnen we een interessant én voordelig programma samenstellen. Heeft u nog geen idee waar het schoolreisje dit jaar heen zou moeten gaan, vraag dan zeker eens naar de arrangementen voor basisscholen.

ouwehands

Korting op de huur bus schoolreis

Veel scholen, zowel basisscholen als middelbaar onderwijs, kunnen regelmatig schoolvervoer gebruiken. Met schoolkampen, sportactiviteiten, schoolreisjes of excursies blijft leerlingenvervoer een regelmatig terugkerend issue. Vraag eens naar de vervoersovereenkomst.

Schoolvervoer van Euro Coach Travel is:
• Comfortabel vervoer met een luxe touringcar
• Plezier voor de leerlingen voor een betaalbaar tarief
• Schoon, veilig materieel wat voldoet aan de gestelde milieu- en technische eisen
• Een zorg minder voor u
• Veilig!

Direct schoolvervoer regelen

Met één telefoontje kunt u een veilige en comfortabele bus schoolreis huren. Regelt u het liever online? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u een scherpe offerte.

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input