Het vervoeren van leerlingen kan best een uitdaging zijn. Dat zal geen leerkracht of begeleider ontkennen. Euro Coach Travel snapt uw zorgen. Wij zijn echter goed ingespeeld op leerlingenvervoer. Door onze jarenlange ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Met de bus op pad is een feestje

Kent u dat gevoel wanneer u met een groep in een bus stapt? Het gevoel van verwachting en gezelligheid. Groepsvervoer met een bus is eigenlijk altijd de start van een leuke dag. De busrit zelf is dankzij onze comfortabele touringcars en vriendelijke personeel ook een feestje.

Touringcar huren voor het onderwijs

Het organiseren van een schoolreisje, excursie of werkweek voor uw leerlingen heeft heel wat voeten in aarde. Het plezier van de leerlingen staat natuurlijk voorop, maar met zo veel verantwoordelijkheid is ook veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Voor het vervoer hoeft u daarover niet in te zetten. Touringcarbedrijf Euro Coach Travel vervoert al jaren leerlingen naar uiteenlopende bestemmingen; wij weten hoe we de reis voor alle partijen comfortabel kunnen laten verlopen.

Comfortabel reizen met leerlingen

Meerdere auto's en bestuurders regelen en aansturen hoeft niet: huur een touringcar voor uw leerlingen. Dat scheelt een hoop organisatie en u reist veilig. Alle leerlingen zitten overzichtelijk bij elkaar. U bent daarnaast goedkoper uit, want het huren van een touringcar zal de benzinekosten drukken.

Euro Coach Travel beschikt over een uitgebreid wagenpark waardoor we voor leerlingenvervoer altijd de juiste oplossing hebben, van touringcar tot dubbeldekker. Veiligheid staat voorop. Reizen er minder valide leerlingen mee? Wij beschikken ook over twee rolstoeltouringcars met lift. De betrokken chauffeurs en medewerkers die meereizen zorgen voor een voorspoedige reis.

Leerlingenvervoer van A tot Z

Heeft u nog geen idee waar het schoolreisje dit jaar heen gaat? Zoekt u nog een leuke excursie? In samenwerking met Zwaluw Reizen kunnen wij entrees en locaties regelen. Met diverse locaties hebben we scherpe prijsafspraken, zodat we u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen. Vraag zeker eens naar de arrangementen voor basisscholen of voortgezet onderwijs.

Regelmatig leerlingenvervoer nodig?

Excursies, schoolkampen, zwemlessen of andere sportactiviteiten; de meeste scholen organiseren een hoop leuke evenementen. Altijd is vervoer weer een vraagteken. Wanneer u regelmatig of vaak leerlingenvervoer nodig heeft, vraag dan eens naar de vervoersovereenkomst die wij kunnen opstellen. Door afspraken te maken kunnen we extra voordelig leerlingen vervoeren. 

Met Euro Coach Travel bent u verzekerd van:

  • Comfortabel vervoer met een luxe touringcar tegen een betaalbaar tarief
  • Schoon, veilig materieel wat voldoet aan de gestelde milieu- en technische eisen
  • Betrokken, enthousiast en vriendelijk personeel
  • Professionele kwaliteit en correcte uitvoering van de opdrachten
  • Goede contacten voorafgaande, tijdens en na uitvoering van uw opdracht(en).

Direct leerlingenvervoer regelen

U kunt uw touringcar voor het vervoer van uw leerlingen online boeken. Vul onderstaand formulier in, dan maken wij voor u een offerte en nemen we zo snel mogelijk contact met u op! Mocht u andere vragen of opmerkingen hebben, bel dan even naar een van onze medewerkers. Ons telefoonnummer is: 088-8182000

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig email adres in
Vul een aantal in
Invalid Input
Invalid Input
Vul een vertrekplaats in
Vul een bestemming in
Invalid Input