logo image
Bel ons!   0416 - 342 240 | mail  info@eurocoachtravel.nl

Geniet van een sportief dagje weg!

Beleef een sportieve dag aan het strand met activiteiten die geschikt zijn voor iedereen, zowel sportief of minder sportief.

Product Description

Beleef een sportieve dag aan het strand met activiteiten die geschikt zijn voor iedereen, zowel sportief of minder sportief. Leer elkaar beter kennen en geniet van een dagje aan het strand. Ontdek de highlights van Scheveningen tijdens een GPS-Tocht met opdrachten, ga de strijd aan tegen andere teams met de proeven van Expeditie Robinson, kies voor een origineel potje Bubbel Voetbal of ga voor een creatieve workshop Graffiti. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, dus voor ieder wat wils.

Programma
12:00 – 13.00 uur Welkom in Scheveningen met een heerlijke lunch
13:00 – 15:30 uur 1e activiteitenronde GPS-Tocht met opdrachten
15:30 – 16:00 uur Pauze met een gezonde smoothie
16:00 – 18:00 uur 2e activiteitenronde Expeditie Robinson
18:00 – 20:00 uur Heerlijke Barbecue of een Walking Dinner
* Bovenstaand programma is een voorbeeldprogramma. Wij maken graag een programma op maat.

In het kort
Bij aankomst in Scheveningen staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar. Hierna is het tijd om te starten met de GPS-Tocht. Laat de satellieten je helpen en vind met je team de eindlocatie. Tijdens deze GPS-Tocht krijgen jullie verschillende vragen en opdrachten. De GPS-Tochten wordt op maat worden gemaakt en hierdoor uniek. Na de tocht is het tijd voor een gezonde smoothie. Vervolgens starten we met de hele groep met de Expeditie Robinson. Waan je tijdens de Expeditie op een onbewoond eiland en ga de strijd aan door middel van verschillende ‘Robinson’ proeven. Vuur maken, water dragen, kennisproef en meer, welk team wordt dé Expeditie Robinson winnaar? We sluiten de dag af met een prijsuitreiking en een heerlijke barbecue of een Walking Dinner op het strand.

Bovenstaand programma betreft een voorbeeld programma. Het is mogelijk om een offerte op maat te maken. Wij staan voor jou klaar om een onvergetelijke beleving te creëren. In samenwerking met A-Way Events bieden wij u bovenstaand programma aan.

Andere activiteiten

Bubbelvoetbal
Powerkiten
Graffiti
Beachvolleybal
Powerboot varen
Wilt u meer informatie over dit arrangement, vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel me terug

×